• HUF

Rólunk

Körülbelül Kandiny

Köszönjük, hogy meglátogatta Kandinyt. Több száz dedikált ruhát kínálunk globális vásárlók számára, ügyfeleink az USA-ból, Európából és Ausztráliából stb. Származnak, több mint 100 országban világszerte.

Mivel a társaság több mint 10 éve alapított, bízhat bennünk a vásárlás biztonsága, a termékek minősége és az ügyfélszolgálat terén. A Kandiny gyors és egyszerű online beszerzési folyamatot kínál, amellett, hogy minden ügyfelünknek elkötelezett és hozzáértő ügyfélszolgálati csapatot kínál.

1.Jó Minőség ⁄ Megfizethető áron

Kandiny küldetése annak feltalálása, ahogyan ruhákat vásárol. Úgy véljük, hogy mindenkinek képesnek kell lennie arra, hogy kiváló minőségű, szakszerűen készített darabokat rendeljen egyedi megrendeléssel, megfizethető áron!

2.Gyors Szállítás

Kandiny az elsőbbséget élvezi a prioritásokkal, és eljut a világ minden tájára, mint például a DHL. Biztosítunk gyors szállítást, valamint költségvetési szempontból tudatos lehetőségeket. Mivel nemzetközileg megbízható logisztikai szolgáltatókat használunk, nyugalmat nyer, tudván, hogy fontos alkatrészei ott lesznek, amikor szüksége van rájuk

3.Legjobb ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk több mint 1 millió Kandiny-ügyfelet szolgál fel több mint 100 országban. Itt halljuk az Ön visszajelzését, és visszailleszthetjük a tervezésbe, az építkezésbe és a látásba. Ügyfélszolgálatunk 24 órán belül válaszol. Számunkra nem csak a ruhák eladása, hanem a bizalom kivételes kiszolgálással történő megszerzése.

'Normál Kiszállítás' Szállítási költség becslése: Ft0