• HUF

GYIK

1. Hogyan követhetem meg a rendelésemet? 

Miután megrendelését kiszállították, küldünk neked egy szállítási levelet a nyomon követési számmal, amelyet elviszhet, hogy ellenőrizze a részleteket a kapcsolódó szállítók hivatalos webhelyén.
Linkek követése:
DHL:
www.dhl.com

2. Hogyan léphetek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal?   

-Élő segítség---24 órás Vasárnap - Péntek.
Ha nem érhetők el online, kérjük, hagyjon üzenetet, és 8 órán belül válaszolunk.
-Email---Küldhet nekünk e-mailt
amire szüksége van, erre 12 órán belül, hétvégén 48 órán belül válaszolnak.

3. Megváltoztathatom a megrendelésem adatait megerősítő e-mail küldése után?

Igen, az összes megrendelés megváltoztatható a vásárlástól számított 24 órán belül, mivel e-mailben megkapjuk az Ön visszaigazolását.

4. Hogyan mondhatom le a rendelésemet?

Megértjük, hogy nagyon fontos vállalkozás a különleges alkalomra való ruha megrendelése, és a lemondási politikánkat ezt szem előtt tartva fogalmaztuk meg. Fontos azonban megjegyezni, hogy ruháink rendelésre készültek. Miután megkezdődött a szabási folyamat, az anyagokat nem lehet újra felhasználni. Felhívjuk figyelmét, hogy a megrendelés benyújtása után még van idő meggondolni magát. Részletekért kérjük, olvassa el az alábbi lemondási irányelveinket.

Lemondási feltételek

- A fizetés visszaigazolásától számított 12 órán belül lemondott megrendelések részleges visszatérítésre jogosultak, amely a teljes szállítási költséget és a termék beszerzési árának 90% -át tartalmazza.
- A fizetés visszaigazolásától számított 12–24 órán belül lemondott megrendelések részleges visszatérítésre jogosultak, amely a teljes szállítási költséget és a termék beszerzési árának 80% -át tartalmazza.
- A fizetés visszaigazolásától számított 24–48 órán belül lemondott megrendelések részleges visszatérítésre jogosultak, amely a teljes szállítási költséget és a termék beszerzési árának 50% -át tartalmazza.
- A fizetés visszaigazolásától számított 48 óránál később visszavont rendelések csak a teljes szállítási költség részleges visszatérítésére jogosultak.
- Miután megrendelését kiszállítottuk, azt már nem lehet visszavonni.

Ha vissza szeretné vonni a megrendelését, kérjük, jelentkezzen be Rendeléseim, válassza ki a segítségre szoruló rendelést, és kérjen törlést. Vagy kérjük, kattintson Lépjen kapcsolatba Velünk A folytatáshoz.

Hozzászólások Időkeretek Visszatérített összeg
Termék Szállítási Költség
Törlés A megrendelés megerősítésétől számított 12 órán belül 90% 100%
A megrendelés megerősítésétől számított 12-24 órán belül 80% 100%
A megrendelés megerősítésétől számított 24–48 órán belül 50% 100%
48 óránál tovább, nem szállítják semmi 100%
Rendelés Kiszállítva semmi semmi

5. Mikor kell megrendelnem?

Általában a megtervezett esküvői ruhát 12-15 napon belül megkapja. Ezért azt javasoljuk, hogy egy hónappal az esküvője előtt tegye meg rendelését, hogy több idő maradjon a megerősítésre, a készítésre és a szállításra. Vagy ha sürgős, akkor az esküvői ruhát is előállíthatjuk az Ön számára előírt határidőn belül. De külön díjat kell fizetnie.

6. Mikor rendelhetem meg ruhámat?

Miután megkaptuk a fizetést, megrendelést megerősítő e-mailt küldünk Önnek, és megrendelést küldünk az összes megrendelés adatainak újbóli megerősítésére, beleértve a megrendelés stílusát, színét, méretét, szállítási adatait és így tovább. Amint megkapjuk az Ön megerősítését, elkezdi a ruha készítését, amely körülbelül 12-15 munkanapon belül tart (kérjük, vegye figyelembe, hogy a 12-15 munkanapon kívül esnek a hétvégi hétvégék és ünnepnapok). Amikor elküldjük a megrendelést, elküldjük a nyomon követési számot, amellyel személyesen követheti megrendelését.

Az összes ruhát légi expressz cég szállítja, becsült szállítási határidő, e-mailben megérkezünk, amikor elküldjük megrendelését, hogy nyomon követhesse egy adott online nyomkövető webhelyen.

7. A fizikai ruha ugyanolyan, mint a kép?

fizikai ruhank 90% -os hasonlóságot mutat a képen. A színnek is van árnyalata a ruha képéhez képest.

8. Hogyan dönthetek el, hogy milyen méretet rendeljek?

Mérettáblázatunk független. Az Ön számára legmegfelelőbb méret kiválasztásához kérjük, ellenőrizze a mérettáblázatot a termékoldalon, és olvassa el az egyes méretek alatti méréseket. Megismerheti saját mérési útmutatóját a mérési útmutatónkban.
Annak érdekében, hogy a ruha jól illeszkedjen Önnek, azt is javasoljuk, hogy válasszon egyedi méretet, ami azt jelenti, hogy a ruhát a pontos mérései alapján készítjük.

9. Hogyan találhatom meg a méretem?

Javasoljuk, hogy méréseit professzionális varrónő / varrónő végezze el, hogy bármilyen ruha online vásárlása előtt biztosítsa a pontos mérést. Biztosítottuk a szabványos méret táblázatot, amely közül választhat, ha standard méretű ruhára van szüksége.

10. A kép színe megegyezik-e a ruha színével?

Az internetes színtábláinkat úgy állítottuk be, hogy a szín a lehető legközelebb álljon a tényleges szövetek színéhez. A kamera felbontása és a számítógép-monitorok azonban azt jelenthetik, hogy a szín kissé eltérhet a fényképek és a tényleges anyag között. A színek attól függnek, hogy milyen ruhákat kap.

11. Hogyan tekinthetem meg árait a webhelyén különböző devizákban?

Választhat úgy, hogy különböző valutákban jeleníti meg az árakat a kezdőlapunk bal oldali ablaktáblájának legördülő menü Pénznemek menüjével..

12. Miért nem sikerült elküldenem a megrendelést?

Néhány ügyfelünk visszajelzést adott a megrendelés benyújtásának elmulasztásáról. Nagyon sajnáljuk a hálózati torlódások okozta kellemetlenségeket. Kérjük, legyen türelmes, vagy írjon e-mailt közvetlenül ügyfélszolgálati képviselőinknek. Lehet, hogy az időeltolódás miatt nem tudunk azonnal reagálni, de a lehető leghamarabb megtesszük.

13. Tudsz-e ruhát készíteni az általam megadott képek alapján?

Meg tudjuk csinálni a legtöbb közönséges mintához. Kérjük, küldje el nekünk e-mailben a képeit az összes specifikációval. Időnként nehezen találhatók meg a kért ruhák szövetei, vagy a képességeinken túllépik a különleges vágási követelményeket. Miután szakértő tervezőink és varrónőink áttekintették a képeket, tájékoztathatjuk Önt arról, hogy készíthetjük-e.

14. Tudod pontosan elkészíteni a ruhát az általam elküldött képek szerint?

Igen! Bármikor üdvözölhetjük a képeket! Kérjük, küldje el nekünk e-mailben a ruha képeit, gondosan áttekinti és a lehető leghamarabb válaszol. Akkor ésszerű árat kérünk a szállítási költségekkel együtt.

15. Hogyan lehet mérni?

ivel a ruha nagyon jól illeszkedik Önnek, mérési módszert kínálunk. Minden ruhát egyedi méretre készítenek a pontos méréshez.

16. Ezek használt ruhák?

Minden köpenyünk és termékünk új. Nem fogadunk el vagy kínálunk viszonteladási cikkeket.

'Normál Kiszállítás' Szállítási költség becslése: Ft0