• HUF

Fizetési Lehetőségek

BANKKÁRTYÁK

Elfogadjuk a Visa, a Mastercard, az American Express, a Discover és a JCB szolgáltatást. Ne feledje, hogy a helyi bankok által kibocsátott kártyákat, amelyek nem hordozzák ezeket a logókat, a globális feldolgozószolgálatunk nem fogadja el, ebben az esetben alternatívaként a PayPal alkalmazását ajánljuk.

PAYPAL

Használjon bármilyen fizetési módot az országában egyre növekvő módon a PayPal-fiók finanszírozásához. Miután finanszírozta PayPal-fiókját, használhatja az egyetlen kattintással a PayPal expressz funkciót a fizetés gyorsításához.

ALIPAY

Kiválaszthatja az Alipay-t fizetési módként, és az egyszeri kattintással használható Alipay-fizetési funkciónkkal felgyorsíthatja a fizetést.

AFTERPAY

Fizessen be a vásárlásért négy egyenlő részletenként, kéthetente. Lehetővé teszi, hogy fizetjen, amikor a legjobban megfelel. Ez a fizetési lehetőség csak amerikai megrendeléseknél érhető el.

A HITELEK ÉS AJÁNDÉK-TANÚSÍTVÁNYOK TÁROLÁSA

Természetesen áruhitel vagy ajándékutalvány / ajándékkód is felhasználható. Minden ajándékutalvány tartalmaz egy ajándékkódot, amelyet könnyen beírhat, ha kitölti a pénzt. SOHA nem járnak le, és kombinálhatók promóciókkal és engedményekkel.

Az összes tranzakciót 128 SSL szoftverrel titkosítják, amely titkosítja az Ön által megadott információkat, hogy megvédje azokat a külső felek általi észleléstől. A REVOLVE elkötelezett amellett, hogy fenntartja a legmagasabb szintű biztonságot és a csalás elleni védelmet. Mi naprakészek vagyunk a legújabb biztonsági technológiákkal annak biztosítása érdekében, hogy hitelkártya-adatai, elérhetőségi adatai és szállítási / számlázási információk bizalmasak és biztonságosak legyenek.

A megrendeléseket fizetésellenőrzés alá lehet vetni. Ügyfeleink védelme érdekében azt szeretnénk biztosítani, hogy minden megrendelést, amelyet kiszállítunk, a kártyatulajdonos engedélyezte. Ha megrendelését várakoztatják, azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a késések minimálisak legyenek.

Ha lehetséges, a Revolve megpróbálja feldolgozni a befizetést a helyi pénznemben. Vannak bizonyos korlátozások és különleges esetek, amikor a kártyát USD-ban kell felszámítanunk. Ezekben az esetekben az átváltást a pénzügyi intézmény kezeli.

A Kaliforniába, Wisconsinba vagy New Yorkba szállított minden megrendelés után forgalmi adót számítunk fel. Az adó a helyszínen történő fizetéskor jelenik meg, ha azokra a helyekre szállítják a rendeléseket.

'Normál Kiszállítás' Szállítási költség becslése: Ft0